Nye tider hos Nafema.com

Cosmos Co overtager Nafema 🙂

Den 11. Marts 2019 blev Nafema DK IVS, selskabet bag Nafema.com, taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Aarhus (kilde Statstidende).

Kurator tilbød i den forbindelse, at Cosmos Co kunne overtage alle online aktiverne fra dette konkursbo, hvilket vi naturligvis sagde ja til. Derfor bliver Nafema.com til Cosmos Co 🙂

Cosmos Co har eksisteret siden 2012, med lanceringen af vores populære argan olie i midten af 2013. Vi har etableret egen farm i Marokko, hvorfra alle vores produkter bliver produceret. Argan olien presser vi selv, nødderne bliver dog samlet op fra træerne i ørkenen, alle lerprodukter kommer fra Atlasbjergene eller områderne omkring, mens alle de øvrige produkter udvindes fra de planter, som gror på farmen.

Vi sørger for, at produkterne er af højeste kvalitet, samtidig med at priserne er fair og overkommelige. Dette gælder alle vores produkter.

Argan olien er vel nok Danmarks mest solgte, og den forhandles hos en lang række af de største webshops indenfor kosmetik og personlig pleje. Olien er kendt for sin høje kvalitet og dens gode egenskaber, ligesom vi gør en dyd ud af, at have frisk olie på lager.

Med frisk olie mener vi frisk olie. Den er max et par mdr gammel, hvilket er din garanti for en frisk, virksom og god olie, som kan løse de ting, som du bruger den til.

Da vi allerede ved, at det kræver meget arbejde at have et brand igang, og vi ikke ønsker at spilde ressourcerne på at skulle trykke andre labels eller bruge nye flasker, til den samme olie, har vi valgt, at Nafema.com bliver til Cosmos Co i fremtiden.
Derfor bliver der ikke produceret flere Nafema.com produkter, alt kommer til at hedde Cosmos Co fremover. Men bare rolig, det er kun navnet og emballagen, som ændre sig, vi skal nok sikre, at du får produkter af højeste kvalitet.

Køb Cosmos Co argan olie her


Som kunde vil det ikke betyde den store forskel for dig. Du vil kunne fortsætte med at købe 3 x 100 ml ren argan olie til 225,- kr – Danmarks bedste pris!. Desuden vil du få mulighed for, at købe en lang række andre produkter, som supplerer den fantastiske argan olie i din naturlige pleje af huden, håret og sjælen.

Cosmos Co argan olie kommer i en plastflaske, som er fødevare godkendt – dvs du kan bruge den til madolie eller andet, når den er tom – og flasken leveres altid med en funktionsdygtig og god pumpe, som dosere mængden af olie perfekt. Du får en lille mængde olie pr pump, således du ikke ender med at drukne håret eller huden i olie.

Det er nemlig vigtigt, at du ikke bruger for meget olie pr gang, da huden og håret kun kan optage en lille mængde af gange, hvorefter det overskydende vil blive på hudoverfladen eller håroverfladen. Og det vil give en fedtet eller klæ fornemmelse, hvilket ikke er praktisk.

Ud over den fantastiske argan olie, har vi hos Cosmos Co en lang række andre gode produkter, som er 100% naturlige, og som plejer og styrker huden og håret. Her kan blandt andet nævnes:

 • Grønt ler
 • Rødt ler
 • Gult ler
 • Rasul ler
 • Nigella olie
 • Sesamolie
 • Æteriske olier – f.eks lavendelolie, appelsinolie, citronolie, eucalyptusolie, pebermynteolie, rosmarinolie, citronelleolie mm
 • Salt
 • Kessa handske og håndklæde
 • Savon Beldi – Marokkansk sort sæbe
 • mm

Derudover har vi lanceret mærket Cossy, som er vores svar på en lækker serie af plejeprodukter til huden og håret. Her har vi især taget de bedste egenskaber fra argan olien og andre gode olier, og skabt en serie cremer, renseprodukter og shampoo og conditioner, som plejer, beskytter, styrker og opfrisker din hud og hår.

Serien består af en lang række forskellige produkter, som hver især har deres helt unikke egenskaber, ligesom flere af cremerne er udviklet, således der er to versioner, en til de yngre kunder, og en til de ældre kunder, hvis hud har behov for ekstra meget fugt og pleje.

Alle produkterne er udviklet, således de fungerer super sammen med vores argan olie, og de øvrige naturlige produkter, hvilket giver dig den optimale pleje og behandling af huden og håret 🙂

Vi kalder det Pure Nature Gold. Nemlig basis plejeprodukter til huden og håret, som kan anvendes af personer i alle aldre og af begge køn. Unisex produkter, som gør en forskel for kunderne, og som løser nogle af de udfordringer, som mange har med skavanker, tør hud, uren hud mm.

Forsendelse & Kundeservice

Alle Cosmos Co og Cossy produkter sendes ud fra vores lager i Tyskland. Vi sender ud på daglig basis, og til Danmark benytter vi primært DAO eller Postnord.

Du vil altså som kunde ikke opleve den store forskel, da varerne vil blive leveret på samme måde, som det er sket hidtil. Vi sender primært til pakkeshops, men det er også muligt, at få leveret til døren.

Alle ordre sendes ud i papkasser, således at produkterne er beskyttet under forsendelsen, hvilket også minimere risikoen for skader på dine bestilte produkter.

Vi har dansk kundeservice, som med glæde besvarer spørgsmål omkring bestilling, produkterne, anvendelse, opbevaring, betaling mm.
Så skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at sende os en mail på dansk på info@cosmos-co.eu, hvorefter du gerne skulle have et svar indenfor et par timer, eller max 24 timer i perioder med pres på.

Vi håber, at du vil give os chancen, og prøve et eller flere af vores mange produkter, som du finder på https://shop.cosmos-co.eu/da/

Der burde være noget for enhver hårtype, hudtype og smag 🙂