REALARGANOIL – 100% ren argan olie direkte fra Marokko

Dette er den officielle hjemmeside for mærket REALARGANOIL, arganolie af højeste kvalitet. Jomfru arganolie som altid friskpresset! Moroccan argan oil. PURE & VIRGIN.
Olien kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark og Skandinavien.

REAL-ARGAN-1

100 ml arganolie. Vejl pris 125,- DKK

Hvad er REAL ARGAN OIL – REAL ARGAN OLIE?

Realarganoil er et mærke, som har fokus på høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sælger den populære arganolie i en lækkert flaske med pumpe funktion.
Olien er altid friskpresset, og du får en olie af absolut bedste kvalitet til en overkommelig pris.
Dette er en kosmetisk arganolie, som primært bør anvendes til udvortes brug, dvs til pleje af kroppen og sjælen 🙂

Hos Realarganoil har vi fokus på et lækkert design, så du kan have flasken stående fremme på badeværelset. Vi leger med farverne på en konkrolleret og åben måde, og vi skaber vores helt eget univers, hvor alt er muligt, og kun fantasien sætter begrænsningerne.

Realarganoil er REAL deal, real ARGAN og real quality OIL. Tilsammen bliver det REALARGANOIL. Intet mindre.

Hvad er arganolie?

Arganolie er vores tid største vidunder olie. Olien har så mange egenskaber, at det næsten virker urealistisk, men det er real nok. Den stammer fra Marokko, hvor den presses ud af argan kernerne. De stammer fra arganfrugten, som vokser på argantræet i ørkenområderne omkring Agadir.

Den kosmetiske arganolie blev opdaget i slutningen af 1990´erne, og den er på rekord til blevet et hit i Danmark og resten af verden. Det er oliens rensende-, plejende-, frugtgivende- og helende egenskaber, som gør den helt unik.

Den specielle sammensætning gør, at olien er rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer og E vitamin.

Den rene arganolie, er det eneste rigtige valg til pleje af kroppen. Realarganoil er 100% ren arganolie direkte fra Marokko.

Hvad kan arganolie anvendes til?

Olien har rigtig mange anvendelsesmuligheder, og herunder er listet nogle af de mest anvendte. Der kommer løbende nye metoder til, og vi vil forsøge at holde liste updateret.

 • Hårpleje – Olien er god til at pleje håret med, fordi den styrker håret, forebygger knækkede hårstrå, forebygger spaltede spidser, samtidig med at den giver glas, liv og fylde til dit hår.
 • Hudpleje – Olien er god til at pleje huden med, fordi den tilfører huden fugt, og dermed skaber balance. Den er opstrammende og opfriskende, hvilket gør den til en god rynkecreme. Ud over det beskytter den huden mod frie radikaler.
 • Neglepleje – Olien er god til at pleje negle med, fordi den styrker neglene, som derved ikke knækker let mere, men den giver også flotte negle og neglebånd.
 • Læber – Olien er god til læberne, fordi den har fugtgivende egenskaber. En perfekte naturlig læbepomade.
 • Skæl – Olien er god til at fjerne og forebygge skæl, fordi den tilfører fugt til en tør hovedbund.
 • Sår, rifter og betændelse – Olien er god mod sår, rifter og betændelse, fordi den har rensende og helende egenskaber, som gør helingsprocessen kortere.
 • Forbrændinger – Olien er god mod forbrændinger, fordi den er helende, og p til 3 gange så effektiv, som Aloe Vera, som mange normalt anvender.
 • Solforbrændinger – Olien er god som aftersun, fordi den har nogle helende egenskaber, som fjerner svie og kløe, samtidig med at helingsprocessen af det forbrændte område går hurtigere.
 • Akne. bumser og uren hud – Olien er god mod bumser og uren hud, fordi den har nogle rensende egenskaber, som fjerner affaldsstofferne fra huden, før der dannes bumser eller urenheder.
 • Myggestik eller insektbid – Olien er god mod myggestik og insektbid, fordi dens helende egenskaber fjerner svie og kløe, samtidig med at stikket/bidet heler hurtigere.
 • Makeupfjerner – Olien er god til at fjerne makeup med, fordi det meste makeup opløses af olier. I modsætning til mange andre olier, får du med arganolie både makeupfjerner og pleje i en og samme olie. Dvs 2in1!
 • Ansigtsvask – Olien er god som ansigtsvask, fordi den er dybderensende, samtidig med at den plejer huden. 2in1!

Olien kan anvendes til meget andet end dette, og den kan også blandes i en masse andre kosmetikprodukter, hvorefter du får et bedre og mere effektivt produkt.

Ingrediensliste: Argania Spinosa Kernel Oil

 

REAL ARGAN OIL distribueres i Danmark og Skandinavien af Billig Arganolier 

 

Alle tekster og billeder på denne side er omfattet af ophavsretten. Du må ikke kopierer eller anvende billeder eller tekst uden forudgående tilladelse. Hvis du vælger af citerer siden, skal citeringen ske i overensstemmelse med god citatskik. Krænkelser af ophavsretten forfølges ved domstolene.

Olien er produceret af Cosmos Co.

Gode kilder om arganolie
Hvad er argan olie?
Info om argan olie
Fakta om argan olie
Argan olien
Marokkansk argan olie
Billig argan olie
Billig argan olie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *