Tilbud

Argan olie 4 X 100 ML Á 79,- Pr. Flaske

436.00DKK 316.00DKK inkl. moms

Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Doseringspumpe kan tilkøbes i shoppen.

Produkt Beskrivelse

Argan Olie – Naturens egen hudpleje – 100% ren arganolie.
Ingredienser (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil

Nyt navn – Samme argan olie

Vores populære argan olie til pleje af hud, hår og negle har fået nyt navn. Olien hedder nu Argan Olie – Naturens egen hudpleje. Vi har stadig samme producent og vores arganolie er som altid en ægte, friskpresset og 100% ren arganolie af højeste kvalitet. Flasken er en brun medicinflaske flaske med en dråbetæller, som bedre holder olien frisk.

Hvad er arganolie?

Arganolien fremstilles af kerner fra det sjældne argantræ, der kun vokser i dele af Marokko. I Marokko har arganolien en lang anvendelsestradition til pleje af hud, hår og negle. I de senere år er arganolien også blevet populær udenfor Marokkos landegrænser.

Argantræet

Allerede når man ser på argantræet, kan man få en fornemmelse af, hvad der gør arganolien til noget særligt. Argantræet vokser kun i det sydlige Marokko. Det kan leve i op til 200 år og kan blive 10 meter højt. Træet er stærkt og yderst resistent overfor de barske forhold i området, der beskrives som halvørken. Det har tilpasset sig et meget tørt klima med store temperatursvingninger og ugunstige jordbundsforhold, takket være dets stærke og dybe rodnet.

Sådan fremstilles arganolie

Argantræet bærer frugter, og hver frugt indeholder en hård frugtsten. Frugtstenen knækkes og heri finder man de 1 – 2 små kerner, der ved koldpresning anvendes til fremstilling af arganolien. Der går ca. 70-80 kg. frugt til at fremstille en liter olie. Arganolien fremstilles af de lokale berberkvinder efter traditioner, der går i arv fra generation til generation.

Anvendelse af arganolie

Vores 100% rene argan olie kan anvendes til pleje af ansigt, krop, hår og negle.

Yderligere information

Vægt 0.440 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argan olie 4 X 100 ML Á 79,- Pr. Flaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud

    Grønt marokkansk ler

    49.00DKK 39.00DKK inkl. moms
  • Doserings pumpe

    4.95DKK inkl. moms
Translate »