SALGS & LEVERINGSBETINGELSER

 

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre på Nafema, vil vores system automatisk sende dig en e-mail med ordrebekræftelse, samt link til faktura når varen er afsendt. Faktura er IKKE vedlagt varen.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra vores lager kan annulleres ved at kontakte kundeservice via mail.

3. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv. Alle priser er formelt set dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer sker online via webshoppen eller ved en bankoverførsel. Vælger du at betale via webshoppen kan du bruge Visa, Mastercard, Visa Electron og andre kort (dog ikke Dankort). Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og ePay. Alle kortbetalinger er gebyrfrie. Nafema.com betaler alle gebyrer.

5. Fragt og levering

Hos Nafema sendes varerne med Post Danmark til modtager. Er varen på lager, modtager du den typisk efter 1-3 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nafema kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Modtager du ikke dine bestilte vare inden for 2-3 hverdage, kan det skyldes følgende: En tastefejl ved gennemførelse af ordre. Der står ikke samme navn på din postkasse, som du har angivet på din ordre. Du er ikke tilmeldt på postadressen. Undersøg venligst om dette kan være årsagen, inden du skriver en mail til vores kunderservice.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Nafema naturligvis en ny leverance uden beregning.

6. Fortrydelses-/returret

Nafema tilbyder altid 14 dages fortrydelsesret på varerne. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager dine vare. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot informere om “ønske om brug af fortrydelsesret” og efter modtagelse af kvittering for dette, returnere varen indefor 14 dage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du bør oplyse dit registrerings- og kontonummer. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Efter d. 13. juni 2014 giver den nye forbrugeraftalelov dig mulighed for at fortryde et køb i en netbutik efter brug af varen. Vælger du at fortryde købet af en vare efter brug, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik.

Det er Nafema, der afgør værdiforringelsen, som baseres på forskellen mellem varens købspris, og den pris Nafema vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse.

FORBRUGERKLAGENÆVNET:
Skulle der, imod alt forventning, være behov for at klage, kan dette gøres hos Forbrugerklagenævnet.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby T 4171 5000 kfst@kfst.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende din ordre eller ved spørgsmål til handel hos Nafema

7. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte: kundeservice@nafema.com og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Nafema vil derefter håndtere din reklamation. Lider varen af en fejl eller mangel, vil nafema.com søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Nafema tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

9. Mangler en privatpolitik, du kan skrive :

For at handle hos Nafema skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Hvornår kortet bliver trukket fra kunden kort, du kan skrive:

Når varen bliver sendt fra vores lager, bliver pengene trukket på kunden kort.

Translate »