” Jeg har ekstremt tør hud på benene, så da jeg så artiklen om ren arganolie på facebook tænkte jeg; “hvorfor ikke?”.
Jeg fik tilsendt flaskerne inden for få dage og begyndte at brug olien med det samme, i starten skulle jeg bruge mere end bare et par dråber, men fandt ud af det var lige så godt at blande med sin almindelige hudcreme, så får man duften og følelsen af cremen (virkning også selvfølgelig) og virkningen af olien. I tilfælde af ekstem tør hud bruger jeg dog kun olien, har også brugt den som aftersun og ved af sætte den i køleskabet et par minutter inden man så smører sig ind, har den både en kølende og lindrende effekt på rød hud, den virkede rigitg godt på mig og var med til jeg næsten ikke skallede 🙂
Jeg bruger olien mere eller mindre alle steder hvor jeg har tør eller kedelig hud og tager jeg et fodbad kommer jeg også lige et par dråber i, jeg bruger den også som neglebåndsolie, så der er ingen grænser for hvor den kan anvendes.
Grunden til jeg ikke giver den 5 stjerner, er egentlig bare udseendet, det er en bagatel, men det ville være rart man kunne have en lidt pænere flaske stående, ved godt det så ville blive dyrer at købe den, men det ville jeg godt ofre på, den holder jo længe sådan en flaske. Jeg sætter for øvrigt stor pris på den nye pumpe der er på flasken, før havde man olie ud over det hele, nu er det meget lettere at styre, vidste dog ikke der var pumpe på flasken, så jeg købte 2 flasker og 2 pumper, så nu har jeg 2 pumper liggende 🙂 ”

-Linda Oreskov

Translate »