Du er ikke alene, hvis du tror, at en lermaske skal sidde på huden til den er helt tørret ind. Du har måske vænnet dig til at tage en ansigtsmaske på, sætte dig godt tilrette i sofaen og se et afsnit af din yndlingsserie på netflix mens du lader masken tørre. Hvis serien varer mere end 15 minutter, vil en lermaske være så tør at den begynder at krakelere, når du går ud for at vaske den af. Men dette er faktisk ikke den rigtige måde at bruge en lermaske på. Ifølge den amerikanske kosmetolog for de største Holywood-stjerner, Sharon McGlinchey, skal en lermaske aldrig tørre helt ind.

Der tre faser, når man taler om lermasker. Der er den fugtige fase, hvor huden optager de gavnlige mineraler fra lermasken. Derpå kommer begyndelsen af den tørre fase, hvor urenhederne trækkes ud af huden mens blodgennemstrømningen i huden stimuleres og masken bliver kølig og trækker sig sammen. Den tredje fase er den fase, hvor masken er helt tør og begynder at krakelere. Her vil masken begynde at trække fugt ud af hudens overflade, hvilket kan resultere i en tør og irriteret hud. Derfor skal du vaske masken af, inden den når til tredje fase og tørrer så meget at den krakelerer.

Det vil sige, at ansigtsmasken skal vaskes af med varmt vand, når den er begyndt at tørre lidt og har skiftet til en lysere farve. Masken må gerne stadig føles lidt fugtig, når du vasker den af. Når masken skifter farve, har den gjort sit arbejde. Når masken skal vaskes af, er der ingen grund til at skrubbe den rundt i ansigtet. Blødgør masken ved at duppe varmt vand på med rene hænder eller en ren vaskeklud og fortsæt med at skylle med varmt vand til masken er fjernet.

Vores grønne lermaske kan anvendes af alle hudtyper for at rengøre porerne i dybden. Har du uren hud er masken et must. Masken virker som en magnet på toxiner, hudorme og overskydende sebum omkring hårsækkene. Vores grønne ler er et rent naturprodukt som er meget rig på mineraler, hvilket huden også nyder godt af under behandlingen.

Brug ansigtsmasken 1-2 gange om ugen. Det optimale resultat fås ved afsluttende at massere huden med vores 100% rene arganolie. Du kan med fordel bestille vores wellnesspakke, hvor du både får vores grønne ler og arganolie til en fordelagtig pris.

Translate »